× ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Smile Up

ΚΛΕΙΔΙΑ IMMOBILIZER

Η εταιρεία Κλειδοποιός αναλαμβάνει το άνοιγμα κλειδαριάς και την αντιγραφή κλειδιών αυτοκινήτων και μηχανών με σύστημα immobilizer. Μια ιδιαίτερη κατηγορία κλειδιών που απαιτούν την ανάλογη εμπειρία και εξειδίκευση.  Χάρη  στο σύγχρονο εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας που διαθέτουμε, είμαστε σε θέση να αντιγράψουμε οποιοδήποτε κλειδί immobilizer, καθώς και να ανοίξομε οποιαδήποτε κλειδαριά αυτοκινήτου ή μηχανής, με απόλυτη επιτυχία.

 

 Κλειδιά immobilizer - Αντιγραφή κλειδιών αυτοκινήτου

Τα κλειδιά με σύστημα immobilizer και remote control αποτελούν μια ειδική κατηγορία κλειδιών. Η αντιγραφή τους και η έκδοση αντικλειδιού δεν μπορεί να γίνει με τις συμβατικές μεθόδους. Απαιτείτε η χρήση τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμού και άριστης τεχνικής κατάρτισης.

Ο έμπειρος και εξειδικευμένος κλειδαράς Τζούλης Κωνσταντίνος, είναι σε θέση να αντιγράψει με επιτυχία οποιοδήποτε κλειδί οχήματος, για κάθε τύπο ή μάρκα. Μάλιστα, στο κατάστημά μας διαθέτουμε υψηλής ποιότητας  κελύφη,  τηλεχειριστήρια αυτοκινήτων και παντός τύπου ανταλλακτικά μέρη για την αντιγραφή κλειδιών με immobilizer.

 

 Άνοιγμα κλειδαριάς αυτοκινήτου ή μοτοσυκλέτας

Φυσικά οι υπηρεσίες κλειδαρά που αφορούν τα οχήματα δεν περιορίζονται στην έκδοση ενός αντικλειδιού. Η εταιρεία μας είναι σε θέση να αναλάβει το άνοιγμα οποιασδήποτε κλειδαριάς αυτοκινήτου, ακόμη και με την πιο σύγχρονη τεχνολογία immobilizer και remote control.

Πάντοτε δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας και την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στο χαμηλότερο κόστος της αγοράς. Ακόμη λοιπόν και αν δεν μπορείτε να μπείτε στο αυτοκίνητό σας, ή χάλασε το μοναδικό κλειδί του οχήματός σας, δεν έχετε παρά να καλέσετε στο 2109767777 ή στο κινητό 6988881111. Εμείς θα φροντίσουμε να σας παρέχουμε την λύση, άμεσα και στην πιο προσιτή τιμή της αγοράς.