× ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Smile Up

Κλειδαράς Αθήνα – Τζούλης Κωνσταντίνος - Κλειδοποιός

Η εταιρεία «Κλειδοποιός» με πολυετή πορεία στο χώρο της Κλειθροποιίας, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και προϊόντα που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη. Ο κλειδαράς Τζούλης Κωνσταντίνος, με τεράστια προϋπηρεσία στον κλαδο, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε αρκετές περιοχές της Αθήνας. Άμεσα, αποτελεσματικά και με προσιτό κόστος. Με εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο παρέχει τις υπηρεσίες τους όταν τις έχετε πραγματικά ανάγκη.

Κλειδαράς στην Αθήνα

Με έδρα της επιχείρησης τον Άγιο Δημήτριο Αττικής, η εταιρεία αναλαμβάνει το άνοιγμα κλειδαριών παντός τύπου τόσο στην περιοχή της έδρας μας όσο και στις λοιπές περιοχές των νοτίων Προαστίων (Άλιμο, Νέα Σμύρνη, Νέο Κόσμο κλπ).

Οι υπηρεσίες κλειδαρά που παρέχουμε, εκτείνονται σε ένα ευρύ φάσμα αντικειμένων. Ειδικότερα, αναλαμβάνουμε το άνοιγμα, την επισκευή, την αντικατάσταση και την συντήρηση κλειδαριών από σπίτια, αυτοκίνητα, χρηματοκιβώτια, ρολά ασφαλείας κλπ. Με βασική φιλοσοφία μας την ανάπτυξη συνεργασιών που να διέπονται από την εμπιστοσύνη, την ασφάλεια, την ταχύτητα και την υπευθυνότητα, παρέχουμε υπεύθυνες εργασίες στις πιο χαμηλές τιμές.

Ο κλειδαράς Τζούλης Κωνσταντίνος διαθέτει την απαραίτητη άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος από την Ελληνική Αστυνομία και αποτελεί μέλος του Σ.Α.Ε.Κ. (Συνδέσμου Αναγνωρισμένων Επαγγελματιών Κλειθροποιών)

Γιατί να επιλέξετε τις υπηρεσίες μας;

Γιατί πολύ απλά έχουμε την εμπειρία και την εξειδίκευση να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες που χαρακτηρίζονται για:

  • Άμεσα και εγγυημένα αποτελέσματα
  • Μέγιστη Ασφάλεια του χώρου σας
  • Υπεύθυνες Εργασίες
  • Χαμηλές τιμές