× ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Smile Up

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Οι κλειδαριές ασφαλείας υψηλών προδιαγραφών αποτελούν τον ιδανικότερο τρόπο να εξασφαλίσετε την μέγιστη προστασία του σπιτιού σας. Επιλέγοντας τελευταίας τεχνολογίας κλειδαριές, εξασφαλίζετε την μέγιστη αντιδιαρρηκτική προστασία του χώρου σας με εγγυημένα αποτελέσματα.

Η εταιρεία Κλειδοποιός, προκειμένου να σας απαλλάξει από το ενδεχόμενο μιας διάρρηξης στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο, φροντίζει να σας παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες τοποθέτησης, αντικατάστασης και επισκευής κλειδαριών ασφαλείας.

 Κλειδαριές ασφαλείας –Τοποθέτηση, αντικατάσταση και επισκευή

Η αλήθεια είναι ότι μια κλειδαριά ασφαλείας μπορεί να προσφέρει τεράστια προστασία στον χώρο σας. Ωστόσο θα πρέπει να πληροί τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές και τεχνολογίες, αφού έχει παρατηρηθεί ότι κλειδαριές ασφαλείας που έχουν κυκλοφορήσει προ δεκαετίας, μπορούν να παραβιαστούν μέσα σε 2-3 λεπτά και εντελώς αθόρυβα.

Αυτός είναι και ο λόγος που οι κλειδαριές που θα βρείτε στην εταιρεία μας, χαρακτηρίζονται για τα μέγιστα επίπεδα ασφαλείας, σύμφωνα πάντα με την βαθμολόγηση στο σύστημα ANSI. Ειδικότερα, στον Κλειδοποιό αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση κλειδαριών ασφαλείας με πλαστικό ή ατσάλινο κύλινδρο, ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες σας.

Επιπρόσθετα, εάν η κλειδαριά σας είναι καινούρια και για οποιονδήποτε λόγο έχει υποστεί κάποια φθορά, ο έμπειρος κλειδαράς Τζούλης Κωνσταντίνος, διαθέτοντας την απαραίτητη τεχνική κατάρτιση, αναλαμβάνει την πλήρη επισκευή της.

Ποια είναι η διαδικασία για την αντικατάστασης μιας κλειδαριάς

Στόχος μας σε όλες τις υπηρεσίες κλειδαρά που προσφέρουμε, είναι η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Εσείς το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2109767777 και να μας δώσετε μερικές πληροφορίες σχετικά με την κλειδαριά ασφαλείας και το είδος της πόρτας σας.

Εμείς θα επισκεφτούμε τον χώρο σας προκειμένου να αναλάβουμε όλες τις διαδικασίες για την τοποθέτηση – αντικατάσταση της κλειδαριάς σας με μια νέα, σύγχρονη και απόλυτα ασφαλή. Και όλα αυτά στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.