× ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Smile Up

ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΩΝ

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει το άνοιγμα και την επισκευή κλειδαριών παντός τύπου, με άμεσα και εγγυημένα αποτελέσματα. Εάν κλειστήκατε έξω από το σπίτι είτε γιατί δεν έχετε τα κλειδιά σας, είτε γιατί η κλειδαριά δεν ανταποκρίνεται στο κλειδί, με ένα τηλεφώνημα στο 2109767777, ερχόμαστε στον χώρο σας.

 

Άνοιγμα κλειδαριάς στο σπίτι ή το γραφείο

 Κατανοώντας την ιδιαίτερη σημασία των υπηρεσιών μας, ο εξειδικευμένος κλειδαράς Τζούλης Κωνσταντίνος, ανταποκρίνεται άμεσα στο κάλεσμά σας και μεταβαίνει στο χώρο σας προκειμένου να αναλάβει το άνοιγμα κάθε κλειδαριάς, με τον βέλτιστο τρόπο. Ειδικότερα, οι κλειδαριές που μπορούμε να ανοίξουμε είναι

  • Σπίτια και επαγγελματικούς χώρους
  • Αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες με ή χωρίς σύστημα immobilizer
  • Χρηματοκιβώτια

 

Επισκευή κλειδαριάς 

Ορισμένες  φορές, λόγω σημαντικής φθοράς, μια κλειδαριά μπορεί να μην ανταποκρίνεται στο κλειδί. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και αν  προσπαθείτε να ανοίξετε μια πόρτα με το σωστό κλειδί, δεν μπορείτε. Ένας έμπειρος κλειδαράς, είναι σε θέση όχι μόνο να ανοίξει την συγκεκριμένη κλειδαριά, αλλά ταυτόχρονα να την επισκευάσει, επαναφέροντας και πάλι την λειτουργικότητά της.

 

Κόστος Υπηρεσιών

 Οι υπηρεσίες κλειδαρά που σας προσφέρει ο Κλειδοποιός, χαρακτηρίζονται για την  υψηλή τους ποιότητα και το προσιτό κόστος. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να εκμεταλλευτούμε μια ιδιαίτερα δύσκολη στιγμή στην καθημερινότητά σας. Αυτός είναι και ο λόγος που σε εμάς θα βρείτε το πιο προσιτό κόστος στο άνοιγμα και την επισκευή κλειδαριών, με τιμές που ξεκινούν από τα 20€.

Εάν αναζητάτε κλειδαρά στον Άγιο Δημήτριο ή τις υπόλοιπες περιοχές που εξυπηρετούμε, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας. Εμείς θα φροντίσουμε για το βέλτιστο αποτέλεσμα, σε κάθε είδους κλειδαριά. Πάντοτε με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και άμεση ανταπόκριση.